Tree of life by FerArt Romania

 Bun gasit in locul unde arta renaste, aici in FerArt Romania. Multumiri celor ce apreciaza acest blog/site de prezentare si vom incerca in continuare sa va oferim cat mai multe informatii despre tot ceea ce se realizeaza in cadrul FerArt. Asa ca as fi onorat si totodatava multumesc anticipat daca ati share-ui proiectele noastre, sa afle si prietenii tai de noi.
 Asadar, la aproape final de an 2014, in continuare va prezint cel mai nou proiect marca FerArt. Un model original 100% de productie proprie. Asa cum a fost si celalalt proiect din aceeasi tema, este cum am mai zis un model ce poate fi produs in serie, insa nu va fi asemanator datorita stilului unic. Asa ca daca va place unicitatea, vreti sa aveti ceva placut si aspectos, acest model va poate satisface dand frau liber imaginatia. Mai multe poze gasiti pe pagina oficiala de Facebook aici




CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: