Stil Original FerArtRomania "Creativity"

   Si bine v-am regasit iata in continuare va propun un alt proiect 100% FerArtRomania. Unul destul de interesant si apreciat de client. Realizat dupa un alt model marca FerArtRomania, un stil unic by FerArt. Este un model destul de complicat in realizare ca si primul din serie insa ceea ce il deosebeste de primul este faptul ca, acesta reda mai bine un arbore. Un proiect 2 in 1 si culisant datorita spatiului redus de la intrare.
 Asadar acesta este inca o dovada ca toate modelele realizate de noi sunt create pe masura spatiului si in egala masura vrem ca sa oferim si solutii ieftine si placute. Adaptam fiecare model la situatie. Asta ne recomanda ca fiind deschisi la orice propunere. Vrem ca toti clientii nostri sa fie multumiti si placut surprinsi de produsul final. Proiectul este compus din poarta culisanta si plase de gard. Asa ca acest fiecare ansamblu ce compune proiectul este diferit ca aspect. Fiecare avand desenul "pomului" diferit.

 Proiectul poate fi admirat in Onesti, undeva in satul catolic.
 In poarta mare fiind culisanta este inclusa cea mica. Aceasta datorita faptului ca intrarea in curte s face doar prin acelasi loc.
   
In speranta ca vi s-a parut interesant, v-a placut si vreti sa fiti la curent cu orice noutate dupa acest blog va invit sa va abonati la Newsletter-ul acestui blog de acum. 

CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: